leHEN"girl"ő

 2010.04.25. 22:49

na, mint a cím is sejteti a nagy szó vicc alapján (immáron jelzem lassan eljutok arra a szintre, amikor angolul is menni fognak a szóviccek!!!) tergnap megrendezésre került a nagy hen party vagy girls night vagy leginkább magyaros leánybúcsú skóciai módra.

 

Az úgy volt. Hogy Mariann lassan arává válik. na nem a papagályra gondolok természetesen, hanem hogy itt hagyja a leányéletet. Na ennek hála a fiúk Zsoltinak (nehezen forgó agyuaknak a kedvéért a leendő férj) a lányok meg Mariannak szerveztek tegnapra külön-külön egy egy napot. Mármint a fiúk fiús programot a lányok meg lányosat.
Na nem csigázom tovább a dolgot: 

elmentünk öten lányok Edinborróba egy wellness-spa központba, ahol egész délután a hasunkat áztattuk, a hájunkat remegtettük, és kiizzadtuk magunkból az egészségtelen dolgokat (értsd: jakuzzi, szauna, medence) és ráadásnak mindenkinek kijutott egy negyven perces hát és fejmasszázs. (kár, hogy mára ebből a nagy egészségből már nem is érzek semmit sem...)

 

Hát mit ne mondjak. mire kijöttünk én egészen olyan chill outos hangulatba keveredtem. Minden lelassult és béke volt és nyugalom és csak az ágyam hiányzott. De hát a napnak nem volt vége.


A következő napirendi pont a dupla k. Nem, nem a kávé, pedig az is hasznos lett volna. Hanem a kaja-készülődés. Anitáéknál volt a csajszi gyülekező, merthogy a banda egy kicsit átcserélődőtt. Aztán ivás-evés és játék közösen. Csajos kiadású jenga, meg labda dobálós másik játék, na meg persze boával a naykadban táncolás, és Mariann meginterjúvoltatás a leendő férjről. Aztán irány a buli. A teljesség igénye nélkül néhány eseméy: a játék tovább folyt, ugyanis voltak feladatkártyák, amiket végre kellett hajtani. Ennek hála láttunk például egy biztonsági őrt hastáncolni a klub előtt...Aztán volt persze nagy táncolás, hiszen összefutottunk egy másik leánybúcsúztatós társasággal is, aztán ingyen mehettünk be egy másik bulihelyre, na meg az este végefelé láthattunk vagy hat fiút rózsaszín maszkot viselni...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://skotbella.blog.hu/api/trackback/id/tr351951404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása