gyeeerekekkk

 2010.03.06. 18:09

na, kisebb pihenő után (amire valjuk be férfiasan nőisen, így utólag szükség is volt)... Azt hiszem egy kicsit elszoktam a sok gyerek egy helyen efektustól. vagyis a hogyan kezeljünk 10 örjöngő 5 évest! hol van már a tavalyi év...

Merthogy ma van Andy születésnapja és mint ilyen kötelező a babazsúr. Gondolom mindenkinek volt ilyenben része, így csak a kulturális különbségeket mutatnám be, vagy az is lehet, hogy otthon is ez a gyakorlat, csak én jöttem ki belőle.

Szóval a skót gyerek a 2kor kezdődő bulira megérkezik 2 előtt 2 perccel. Fél órát őrjöngve, fel alá rohangál a lakásban, fiúkról lévén szó, így a rohangálás közben megszervezett közelharban is résztvesz (két számba lehetett nevezni: fektesd a társad két vállra, vagy szúrd le karddal és védekezz pajzzsal!). Majd ha kellőképpen kifárdt, képessé válik kezesbárányként Alvin és a mókusokra (na nem a magyar, hanem az angol amolyan Hupikék törpikékés verzió- már akik emlékeznek rá...) táncolásnak álcázott fenékrázásra és további közös játékra. A kulcs, hogy minden vendég gyereknek jusson egy kis ajándék ezért az uzsi asztalhoz csak úgy lehet leülni, hogy ha találtál egy ajándékot az emeleten eldugott és szigorúan becsmagoltak (nem Andy és Panni játékai közül való) között. Ha ez is megvan, jöhet a szigorúan zsúrra való kaja: töménytelen mennyiségű rágcsa, fagyi, pizza, süti, torta... aztán a fellógatott fánk. Majd a végén, hogy biztos ne hagyja el a házat szomorúan: ajándék zacskóba rejtett midenféle apróság.

na, mivel anyánál biztos tudom, hogy nagy sikert aratott a gyerekszáj sorozat, hát íme mégegy:
még abból az időből, mikor megérkezett Karesz. Andy nagy fejtegetésbe kezdett angolul, mely szerint, milyen név ez a "Káresz". merthogy mi vagyunk itt a Stark család, tehát S. És akkor ha Kár-Esz, az azt jelenti, hogy Stark Autó, merthogy Car S, mint Stark.

Pannitól meg a következő üzenet figyelt egyik nap estére a hűtő falán lévő papíron (előzményként tudni kel, hogy legalább annyira vonzódik a gyümölcsökhöz és zöldségekhez, mint anno én, azzal a különbséggel, hogy neki 3 adagot naponta ennie kell)
2 adag paradicsomleves, banán, alma, mandarin, cékla, uborka
alatta bekeretezve: elég volt!

Rólam két mondat: csütörötkön a kedvenc tanárbácsim bejelentette, hogy másnap egész könyves záróolgozatot írunk. esélytelen volt felkészülni extrán, így belenyugostam a ténybe, hogy a ténylegesen megmaradt tudásomat fogom tudni visszaadni...
Hétfőn meg próba tesztet írunk, mert mostantól kezdünk edzeni a vizsgákra.

Ja igen, a héten repülővásárlások is történtek, azaz nem, csak jegyeket vettünk... :) április 3-án érkezem, és megvan már a nyári, végleges hazatérésem repülőjegye is! Nagyon durva, hogy így repül az idő...

A bejegyzés trackback címe:

https://skotbella.blog.hu/api/trackback/id/tr621814273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én, a Mesélő 2010.03.08. 02:29:10

"április 3-án érkezem, és megvan már a nyári, végleges hazatérésem repülőjegye is! Nagyon durva, hogy így repül az idő..."

"repül az idő, de nincs egyedül, Te vagy aki most vele repül..." - Rapülők :)

Már várunk Béla
pusz

F.

Beavix · http://elclasico.blog.hu 2010.03.08. 20:34:24

Nekem elsősorban a repülővásárlás tetszett. Eddig sem a pénzedért szerettelek, ezután se, de ezt azért jó, hogy elmondtad. :)

a hugod 2010.03.09. 09:13:46

Lucc! 1: örülök,h mingjárt hazajössz!
2: mikor lesz a végleges? hnap délelőtt hívhatsz! :) puszi

Skot Bella 2010.03.09. 22:26:28

:)
július 4 vasárnap 10 45kor landolunk Ferihegyen!

Stefkó 2010.03.24. 12:48:13

éljenéljen!!!!! :) nagy mulatság lesz akkor majd Téged ünnepelni :D
süti beállítások módosítása