kreativitás

 2009.10.22. 00:25

Ma kaptam egy értesítést az iwiw nagyszerű alkalmazásán, hogy valakinek hála 0,009 százalékot esett az amugy sem magasra értékelt kreativitásom.

Hát gondoltam egy rövid beszámoló alapján ezt most megcáfolom. Merthogy így sokadik napja együt a gyerekekkel egyáltalán nem gondolom magam unkreatív embernek. vagy legalábbis szerintem egészen jól reagálok a kínálkozó helyzeteknek.

merthogy tegnap például egész nap művelúdtünk hármasban (kezdtük a reggelt mondókák és énekek tanulásával, míg a babákok rajzoltak) aztán jött egy kis tornaóra, mert nagyon aktłvnak bizonyultak, amiből szépen kifejlődött egy nagy termszetismeret, hiszen megtanultuk, hogy melyik állat hogyan szaporodik (mármint nem, csak hogy mivel, mármint hogy elevenszülő, meg tojás, meg pete, meg társai). Aztán meg vagy ötvenszer eljátszottuk a pillangóváválást. remélem, egy életre nem felejtik el, hogy hogyan mozog a hernyó, meg hogy milyen érzés bábban lenni... :) Aztán meg innen már csak egy ugrás volt a matekozás meg az olvasás-írás óra. Merthogy ezeket alapvetően nagyon szertik. jönnek, hogy "Bella, adj egy kis cselendzset"  :) és akkor már készül is egy jólfejlett, személyreszabott matekfeladat...
aztán meg, ja igen. nem akar elindulni az Andy gyerek a házból??? Hát csak adj a kezébe egy térképet, bejelölve, hogy milyen utakon fogunk a célunkhoz eljutni. Ja, a mai kedvencem: Panni is délutánra már nagyon jól tudta, hogy "nem zártad el jól a csapot, egyszer kimaradsz a dobásból""... Igen, egész délelőtt gazdálkodj okosant játszottunk, mert Panni nem zárta el a csapot reggel... közben meg megtanultuk, hogy melyik papírpénzen ki van rajta! :)
Ja, ha már játék... Panni verhetetlen dámában. nagyon bosszantó, meg frusztráló. Egyzerűen nem tudom megverni. Ha már nagyon lealázottnak érzem magam, akkor megfordítjuk a táblát és jól megverem malomban! :)

Na, még valami kis ízelítő a mindennapojaimból. Rendíthetetlenül és megállíthatlanul főzök. :) Ma például egy jófajta nagyilevest dobtunk össze csoportmunkában hármasban. Ez valahol a húsleves és a zöldségleves kereszteződésnél található. Aztán meg a legjobb főzési döntésemet vasárnap hoztam meg szerintem. Gondolkoztam, hogy rántottát vagy tükörtoját készítsek, meg miután végre határoztam, hogy inkább tükörtojás, akkor meg azon kezdtem el agyalni, hogy hány tojásból. Merthogy egy sárgáját kidurrantok, egyet meg megeszek, de kéne mégegyset egyben megenni. De három tojás meg sok. Na, végülis mérlegeltem (na, nem magma

A bejegyzés trackback címe:

https://skotbella.blog.hu/api/trackback/id/tr391466738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skot Bella 2009.11.02. 23:16:14

ezúton is köszönöm ismeretlenül annak a három embernek, akik a bejegyzésem után szavaztak pozitívabban az iwiw-en a kreatiitásomat illetően, mert javult az átlagom!!!
süti beállítások módosítása